Toate produsele sunt in stoc. 069570190 062117727
  • Română
  • Русский
  • English

Pietrele semiprețioase și zodiile

Poate nu credem cu toții în zodiac și legătura noastră cu astrele, dar la sigur ați citit horoscopul vostru măcar o dată în viață. Astrologii susțin că pietrele semiprețioase pot fi considerate talismane și au influență asupra organismului și viitorului nostru. Să vedem ce pietre se potrivesc ție după semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Berbecii – atrași de aventură și risc. Pietrele care îi pot ajuta în aventurile lor sunt: citrinul, carneolul, grantul și jaspul roșu.

Taurul – sensibil și calm, ar putea fi mai norocos purtând cu el: cuarț roz și fumuriu, ametist, rodonit, sau calcedonie.

Gemenii – iubitori de schimbări și foarte sociabili, li se potrivește: aventurinul, citrinul, carneolul, cuarțul roz

Racul – sensibil și artist, i se potrivește: piatra lunii, cristalul de stâncă, agatul alb, aventurinul.

Leul – romantic și sentimental, se poate energiza purtând: labradoritul, carneolul, ochiul de tigru, piatra soarelui.

Fecioara – responsabilă și muncitoare, va avea parte de noroc purtând: granatul, citrinul, sodalitul.

Balanța – cei născuți sub acest semn au interes față de artă și sunt deschiși în fața lumii, pietrele benefice pentru ei sunt: amazonitul, citrinul, jadul, cuarțul roz.

Scorpionii – personae misterioase și sensibile. Pietrele specifice pentru ei sunt: carneolul, jaspul roșu, acvamarinul, ochiul de pisică.

Săgetatorul – generos și iubitor de culturi și limbi străine, este caracterizat de: ametist, turcoaz, acvamarin, piatra soarelui albastră.

Capricornii – serioși și perseverenți, vor atinge scopurile sale purtând: cuarțul roz și fumuriu, piatra soarelui albastră, cristalul de stâncă.

Vărsătorul – liber și nonconformist, ar avea și mai mult noroc purtândcu el: acvamarinul, turcoazul, ametistul, fluoritul.

Peștii – blânzi și amabili, sunt energizați datorită pietrelor de: ametist, turcoaz, agatul mov, sodalit.

Chiar și dacă aveți aceste pietre cu voi trebuie neapărat să le purificați de energia care au lăsat-o cei ce au pus mână pe ele înaintea voastră. Pietrele trebuiesc lăsate la lumina lunii sau a soarelui în spațiul liber, timp de o zi, sau să fie scăldate în apă caldă, rece și apoi în apă de mare sau de ploaie.

Ați căutat deja pietrele voastre internet? Le-ați purta ca pe niște talismane? Poate că ele nu ar avea un efect direct asupra noastră dar cu siguranță ne-am simți mai energici, încrezuți și dornici de a ne continua ziua mai frumos.

 

Sursa: bratari-handmade.ro