Toate produsele sunt in stoc. 069570190 062117727
 • Română
 • Русский
 • English

Cum asortăm bijuteriile de zi cu zi și în diferite locuri.

Pentru orice ținută, bijuteriile sunt precum sarea și piperul. Ele sunt acele elemente care completează orice outfit, adaugă un strop de eleganță, rafinament și originalitate stilului tău și scot în evidență într-un mod deosebit cele mai frumoase trăsături ale personalității tale.

 

Cum purtăm bijuteriile de zi cu zi?

Unele bijuterii sunt unanim acceptate pentru a fi purtate în fiecare zi. Pentru cei căsătoriți, una dintre bijuteriile de zi cu zi este verigheta. Dacă ești mai de modă veche și preferi să nu te folosești de telefon pentru a afla cât e ora, un ceas de mână este întotdeauna acceptat.  Un lănțișor simplu pe care îl păstrezi amintire este o altă bijuterie pe care o poți purta în fiecare zi.

 

Reguli pentru purtarea bijuteriilor la birou.

Când alegi bijuteriile pe care să le porți la birou, alege acele piese care nu distrag atenția și nu sunt zgomotoase. Îți poți arăta individualitatea, însă nu purta ceva ce i-ar putea agasa pe superiorii tăi sau pe clienți. Iată câteva reguli generale legate de ce se cade și ce nu în materie de bijuterii la birou:

 

 1. Într-un birou conservator, este o idee bună să alegi acei cercei care se potrivesc ținutei.
 2. Într-un birou mai puțin conservator poți purta cercei mai mari, atâta vreme cât nu sclipesc prea tare sau nu fac zgomot când te miști.
 3. Într-un mediu de lucru mai creativ, cerceii mari sunt acceptați, dar tot este o idee bună să-i alegi pe cei care nu scot zgomot pentru a nu îi distrage pe ceilalți.
 4. Nu-ți orbi colegii cu strasuri foarte mari.
 5. Când nu ești sigură dacă porți prea multe bijuterii la birou, alege cât mai puține piese posibil. O regulă generală spune că este ok să porți un ceas, o brățară, un inel, o pereche de cercei și un lănțișor. Mai mult decât atât este probabil prea mult pentru majoritatea mediilor de lucru.
 6. Bijuteriile în formă de cranii sau scheleți chiar nu au ce căuta la birou.

 

Reguli pentru purtarea bijuteriilor la un eveniment formal

Un eveniment formal este ocazia perfectă pentru a arăta cât de elegantă poți fi, așadar momentul perfect pentru a purta cele mai bune bijuterii. Chiar dacă este acceptat să strălucești din cap până în picioare, este bine să alegi o bijuterie care să-ți scoată în evidență cele mai bune trăsături. De exemplu, dacă porți părul prins, scoateți în evidență pomeții și linia frumoasă a bărbiei cu o pereche de cercei minunați, din cristal sau diamante. Un colier cu mesaj poate atrage toate privirile către tine.

Bijuterii recomandate la un eveniment formal:

 1. Perle, diamante și alte pietre prețioase
  2. Nu purta mai mult decât o bijuterie de dimensiuni mari
  3. Alege o bijuterie de stare, o bijuterie cu mesaj
  4. Deși e acceptată purtarea seturilor de bijuterii, fii atentă că prea multă asortare nu arată bine.

 

Reguli pentru purtarea bijuteriilor la petreceri

Când mergi la petrecerea unui prieten sau ieși în oraș cu prietenii vineri seara, aproape orice se potrivește. Dacă îți plac cerceii foarte mari, strălucitori, aceasta este ocazia să-i porți. Nu uita însă că prea multe bijuterii, îți vor fura atenția celorlalți, iar accesoriilor îți vor umbri personalitatea.

Sursa: https://life.ro/reguli-pentru-purtarea-bijuteriilor-sau-cum-se-aplica-eticheta-bijuteriilor/