Toate produsele sunt in stoc. 069570190 062117727
  • Română
  • Русский
  • English

Cum aflăm mărimea potrivită a inelului?

Vrei să faci comandă online de un inel dar nu știi sigur care este mărimea corectă pentru tine? Sau poate ești un tânăr ce vrea să-și surprindă prietena cu un inel de logodnă? Noi îți venim în ajutor cu niște sfaturi pentru a determina cu exacitate mărimea potrivită.

 

Deci, pentru a afla mărimea inelului este nevoie de a afla mărimea degetului mai întâi. Cum facem asta?

În primul rând avem nevoie de o foaie de hârtie, un pix, un foarfece și o riglă. Tăiați o fâșie de 1 cm lățime și înconjurați degetul cu ea nu prea strâns, și nu prea liber. Când ați găsit zona confortabilă, notați cu pixul sau orice instrument care îl aveți sub mână locul în care s-au unit cele două capete. Luați rigla și măsurați din capătul fâșiei de hârtie până la linia marcată. Lungimea pe care ați aflat-o este de fapt circumferința interioară a inelului. Folosind un tabel cu mărimile inelului, găsiți mărimea optimă pentru dumneavoastră.

Cel mai bine ar fi să repetați acest algoritm de încă 2-3 ori ca să evitați riscul unei erori de măsurare. La fel ar fi bine să faceți acest lucru în prima parte a zile pentru că spre seară degetele noastre tind să se umfle puțin.

Voila! Ați aflat mărimea exactă!

Inelele de la Kuki nu au mărime, pot fi îngustate și lărgite după necesitate, o oportunitate pentru cei ce nu știu mărimea potrivită!

https://kuki.md/?product_cat=&post_type=product&s=inel