Toate produsele sunt in stoc. 069570190 062117727
  • Română
  • Русский
  • English

Coliere formule chimice

Consider că bijuteriile reflectează în primul rând emoții și redă starea de spirit. Modul și tipurile de bijuterii pe care le poartă o femeie poate spune multe lucruri despre ea. De exemplu, o femeie ce poartă un inel Swarovski cristal de culoare roșie sau neagră, este o fire încrezută în sine, iar femeia cu o pereche de cercei minimaliști scoate în evidență finețea și simplitatea ei.
Mai nou, în zilele noastre un accent aparte în au bijuteriile în formă de formule chimice, o adevărată frumusețe cu o însemnătate deosebită în accentuarea identității.
Vă prezentăm mai multe tipuri de coliere în formă de formule chimice:

COLIER FORMULA GHEȚII
Acest colier este potrivit pentru persoanele ce sunt născute iarna și care iubesc acest anotimp. De fire, persoanele ce aleg acest tip de colier sunt calme, liniștite, caracterizate ca fiind creative și îndrăznețe. De asemenea, anotimpul în care te-ai născut influiențează personalitatea și anume sarcina în timpul iernii, poate cauza mamelor tulburare afectivă, nivelurile scăzute de serotonina din creierul maternal afectându-l și pe cel al copilului, astfel persoanele sunt mai emoționale și firave.

 COLIER FORMULA COFEINEI
Cofeina este folosită de milioane de oameni, zi de zi, pentru obţinerea energiei şi îmbunătăţirea nivelului de concentrare. Desigur, după cum va-ți dat seama, acest tip de bijuterii sunt destinate pentru iubitorii de cafea, persoane puternice, energice și cu dorință de viață maximă, dar pot avea schimbari dese de dispoziție. Sunt persoane directe, ambițioase și agresive uneori.

COLIER FORMULA CIOCOLATEI                                         
Se potrivește pentru celor care la orele 20.00, deschid frigiderul și se întreabă: „ Mm… ce avem aici dulce de mâncat?! ”,  dacă va-ți recunoscut atunci colierul este pentru voi. Persoanele ce aleg această bijuterie sunt persoane inteligente, raționale și chibzuite, prezintă tărie de caracter și sunt mai fericiți.

COLIER FORMULA SEROTONINEI
Cunoscută drept „hormonul fericirii“, serotonina este un neurotransmițător, adica o substanță care ajuta la realizarea conexiunilor și la transmiterea impulsurilor la nivelul sistemului nervos. Femeile au mai mulți receptori ai serotoninei decât bărbații, de aceea femeile sunt mult mai deschise în ceea ce priveste manifestarea sentimentelor și a entuziasmului. Serotonina contribuie la buna dispoziție și fericire.

COLIER FORMULA ADRENALINEI
Creșterea nivelului de adrenalină te poate ajuta să-ți activezi o stare sporită de vigilență fizică și mentală.
Astfel de bijuterii se potrivesc persoanelor ce duc un mod de viață activ, sunt energice, îndraznețe și deseori mpulsive,  iau decizii spontan și de scurtă durată.  Sunt mereu pozitive  și atente la detalii.

Fiecare persoană este individuală, fiecare are compartamentul, emoțiile și modul său de viață, iar lumea înconjurătoare poate doar să le accentuieze, nu și să le modifice.