Toate produsele sunt in stoc. 069570190 062117727
  • Română
  • Русский
  • English

Ce bijuterii găsiți pe KUKI.MD

Deci, pentru început să vă fac o scurtă relatare… Kuki este un start-up în industria bijuteriilor handmade fabricate în  Moldova. Creăm bijuterii pentru femei active care își doresc o experiență unică de a-și accesoriza ținuta într-un mod stilat, minimalist și deosebit în același timp, de la selecția bijuterii și până la utilizarea zilnică, într-un ambalaj frumos,  livrat în 2-24 ore. Suntem specializați pe bijuterii personalizate cu gravură sau cu imprimarea pozelor.

Dacă să facem o clasificare a metalelor utilizate pentru producerea bijuteriile kuki, atunci acesta ar arată cam așa: argint 925 ( care este cel mai predominant), aur 585, oțel inoxidabil, aliaj de zinc și mai nou din luna noiembrie 2019, kuki își lărgește gama de produse cu bijuterii din Argint negru 925 și Argint 925 placat cu aur 585

Din punct de vedere al categoriilor de produse, kuki prezită un sortiment foarte variat de coliere și  brățări (pe ață sau pe argint, care pot fi ajustate la lungimea mâinii), ce pot fi personalizate în funcție de dorințele clienților, cercei, inele, butoni pentru bărbați, seturi în stil etno și seturi cu picturi de geniu. Toate acestea sunt destinatate, atât pentru femei cât și pentru copii.

Ba mai mult, Kuki prezintă o colecție din argint 925 din perle naturale extrase din lacul Ohrid din Macedonia, seturi din colier + cercei + inel din Cristale Swarovski (de diferite forme, modele și culori), iar din noiembrie 2018 expune colecția bijuterii în formă de formule chimice și anume: Formula Mierii, Serotoninei, Adrenalinei, Cofeinei, Ciocolatei, Gheții.

La întrebarea frecventă produsele Kuki din argint 925 se înnegresc, răspundem cu certitudine că NU, deoarece produsele sunt acoperite cu rodiu de culoare albă, un metal prețios care protejează bijuteriile de oxidare în timp și le conferă un plus de strălucire.

Indiferent de marcă, alegeți cu grijă bijuteriile ca acestea să nu dăuneze sănătății, să vă aducă emoții frumoase atunci când o purtați și să spună o istorioară despre dvs personal.

 

Inspirație!