Toate produsele sunt in stoc. 069570190 062117727
  • Română
  • Русский
  • English

Care cercei nu cauzează alergii

Femeile iubesc cerceii foarte mult și de multe ori îi schimbă. Cu toate acestea, unii pot prezenta reacții alergice la metal, în special la bijuterii din nichel. De obicei, o astfel de reacție se întâmplă de la cerceii din metale ieftine. Diferitele metale sau aliajele lor sub influența transpirației pot provoca o reacție electrochimică, care este, de asemenea, o cauză a iritației. Mulți consideră dificilă găsirea unor astfel de cercei care nu ar provoca alergii. Dar acum se produc cercei pentru urechile sensibile. Să vedem ce puteți alege.

 

Cerceii hipoalergenici sunt fabricați din metale fără nichel, cum ar fi oțelul inoxidabil, aluminiul, titanul, etc. Nu sunt foarte scumpi și îi puteți cumpăra cu ușurință în aproape toate magazinele de bijuterii sau în magazinele online.

Cercei de aur sau argint

Mulți oameni cred că cerceii din argint și aur au un design prea simplu, dar puteți găsi modele foarte interesante de cercei. Deși sunt destul de scumpi, dar cu ei nu veți irita urechile. Atunci când cumperi cercei de argint, atenție la faptul ca argintul să fie de înaltă calitate. Când cumpărați bijuterii din aur, trebuie să alegeți tipul de aur care vă convine personal. Unii oameni pot fi alergici la aur de calitate scăzută, precum și aur alb, deoarece conține o cantitate mică de nichel. Prin urmare, este mai bine să alegeți aurul cu cel mai mic conținut de impurități.

 

Cercei din alte metale

Dacă aveți lobi sensibili la urechi, puteți purta cercei din niobiu, titan sau platină. Niobiul este un metal folosit în fabricarea instrumentelor chirurgicale, așa-numitul oțel medical. Cerceii din titaniu sunt, de asemenea, hipoalergenici și destul de ieftini. Cu toate acestea, unii pot experimenta sensibilitate crescută la acest metal. Platina este cel mai potrivit metal pentru urechile sensibile, dar acest material este destul de scump, și nu toată lumea își poate permite să cumpere cercei de platină. De asemenea, puteți încerca să purtați cercei din aluminiu, cupru, paladiu și tungsten în cea mai pură formă. Dar ar trebui să evitați cerceii de cobalt, pentru că ei conțin nichel.

 

Cercei magnetici

Cerceii magnetici pot fi, de asemenea, folosiți ca bijuterii. Ei pot fi găsiți cu ușurință pe Internet. Acești cercei nu sunt doar frumoși ci și pot ușura durerile de artrită și alte boli articulare.

 

Cercei din plastic

O opțiune mai potrivită pentru persoanele cu pielea sensibilă a lobilor urechii este bijuteria din plastic. Ele vin de obicei într-o varietate de culori și modele și arată foarte atractiv. Practic, nu produc nici o reacție alergică.