Toate produsele sunt in stoc. 069570190 062117727
  • Română
  • Русский
  • English

Bijuteriile personalizate… de la însemnătate la definirea individualități…

Cadourile sunt în primul rând emoții ce stârnesc zâmbete sincere, atunci când este ales din suflet și oferit cu multdrag. Partea cea mai interesantă a cadourilor este alegerea, când primește un cadou te gândești că persoana în timp ce îl procura sau îl executa manual se gândea la tine. Iar atunci când cadoul este personalizat satisfacția se amplifică.

Ca să înțelegeți mai bine vă prezentăm o istorioară.

„ De  mici, eu și sora mea geamănă Iasmin purtam hăinuțe la fel, cosițe la fel, până și cizmulițele erau la fel. De mă uitam la ea, mă vedeam pe mine ca într-o oglindă, aceiași statură, aceleași trăsături ale feței. La aniversarea  noastră, când împlinisem 10 ani, tati ne-a dăruit individualitate, două brățari identice la prima vedere, iar ceea ce făcea diferanța era numele înscris pe ele. Pe una Irem, iar cealaltă Iasmin.

De atunci, am început a punea mai mult accent pe deosebirile dintre noi. Nici o oglindă din lume nu poate reflecta comportamentul, personalitatea și individualitatea diferită pe care o aveam.

Am început a vedea trasăturile total diferite de caracter, eu ceva mai impulsivă, Iasmin o fire calmă, eu îndrazneață și energică, ea liniștită și chibzuită… Am conștientizat că fiecare dintre noi este unic, are ceva specific al său, ceva ce îl diferențiază de toată lume (cât nu ar suna asta de amplu și generalizator).”

Bijuteriile personalizate pot fi cadoul ideal pentru persoana dragă, un obiect cu o încărcătură emoțională foarte mare, care persistă în timp.

Kuki efectuiază coliere și brățări personalizate din aur 585, argint 925, argint negru 925, argint 925 placat cu aur 585. Un nume, o dată, o amintire transpusă material, un cadou care se creează special pentru persoana dragă.