Toate produsele sunt in stoc.
069570190 062117727
  • Română
  • Русский
  • English

Bijuteriile în formă geometrică și reflecția lor asupra personalității.

Sunteți curioși să aflați ce spun bijuteriile în forme geometrice despre personalitatea dvs? Dacă răspunsul este DA, atunci vă sugerăm să vedeți câte detalii interesante, despre care poate nu știați, am pregatit în acest articol.

     Persoanele care preferă bijuteriile în formă de cerc sunt caracterizate ca fiind: dinamice, organizate și orientate spre perfecționism. Cercul exprimă grijă și empatie față de ceilalți. Scopul lor în viață este să  aducă calmul și să mențină pacea în jurul lor. Aceste persoane reușesc să îi țină aproape pe toți ceilalți și pun preț mai mult pe binele comun, decât pe cel propriu. Cercul a fost încă din vechi timpuri, un simbolul al armoniei.
    Persoanele care preferă bijuteriile în formă de cerc sunt, de asemenea, persoane sensibile, cărora le pasă de sentimentele celorlalți, dar care poate fi ușor rănite de duritatea din jur

    Pătratul, este preferat de persoanele stabile și echilibrate.
    Se spune că dacă ești confuz sau pierdut, încearcă să privești un pătrat timp de câteva minute, acest lucru te poate ajuta să găsești o modalitate prin care poți ieși din starea ta de rătăcire.
    Persoanele ce aleg să poarte bijuterii în formă de patrat reușesc să îi organizeze cu succes pe cei din jurul lor. Le place să lucreze cu date, statistici și au multă răbdare. Sunt de asemenea persoane foarte verticale, care iși ghidează viața dupa standarde și valori etice, pe care le impun și celorlalți.

    Înca din cele mai vechi timpuri, triunghiul a simbolizat dorință, armonie, putere și spirit dominant. Triunghiul semnifică  un sistem ierarhic chiar și astăzi, în zilele noastre. Puterea este mereu concentrată în vârful triunghiului. Persoanele ce preferă această formă sunt foarte ambițioase, probabil au calități de lideri și sunt foarte interesate de cariera lor. Aceasta atitudine le aduce nu numai de câștigat, dar și de pierdut la capitolul relații interpersonale, căci oamenii văd o anumită latură agresivă de care se feresc.

     Persoanele care aleg forme neregulate sunt caracterizate, în totalitate, de un spirit liber și creativ, nu au idei fixe, ci orizontul deschis către tot ceea ce poate fi interesant. Le place să facă lucrurile diferit decât toată lumea. De multe ori lansează tot felul de trenduri, inovații, mereu vin cu idei noi și originale. Alții îi pot considera ca fiind persoane un pic… ciudate. Au mai multe talente pe care le combină în viața de zi cu zi.

Tu ce figură geometrică preferi?

La Kuki puteți găsi diverse modele de cercei, inele și coliere cu figuri geometrice, menite să accentuieze personalitatea.