Toate produsele sunt in stoc. 069570190 062117727
  • Română
  • Русский
  • English

Argintul placat cu aur. Plusuri și minusuri. Reguli de îngrijire.

Bijuteriile din argint placat cu aur au argintul ca metal de bază și un strat de aur la suprafață. Aceste bijuterii se numesc “Vermeil” și sunt considerate de calitate superioară în categoria bijuteriilor suflate sau acoperite cu aur.

 

Care sunt plusurile achiziționării acestor bijuterii? Evident – prețul și aspectul vizual! În primul rând, argintul placat cu aur costă mai ieftin decât bijuteriile în întregime din aur. În al doilea rând bijuteriile vermeil sunt greu de distins vizual de cele din aur. Practic ai o bijuterie din aur la preț redus de 2-4 ori, dar șșșt, rămâne între noi, fetele. J Pe lângă aceste două plusuri, menționăm că argintul placat cu aur se potrivește bine pentru purtarea de zi cu zi, sunt ușor de îngrijit și nu ruginesc.

Unicul minus pe care îl putem numi noi este grija față de aceste bijuterii. În mod normal, absolut orice piesă din metal prețios necesită îngrijire minuțioasă, iar argintul palcat cu aur nu este o excepție.

 

Ce măsuri să întreprindem ca bijuteria din argint placat cu aur să nu își piardă luciul și culoarea? Pentru început o să vă spunem cu ce factori să evitați contacul acestor tipuri de bijuterii?
– apa;
– parfumurile și alte produse cosmetice;
– soluții chimice (de îngrijire a bucătăriei, baiei, etc.);
– atingerea agresive cu suprafețe tari.
În cocluzie: nu facem baie și sport, nu stropim cu produse chimice peste bijuterie și ne străduim să o păstrăm pe o suprafață moale.
Iar acum câțiva pași care vor face bijuteria voastră să vă servească mai mult timp:
– după ce o scoateți ștergeți-o cu o bucată de material moale;
– păstrați-o într-o pungă de material, într-un loc întunecos;
– ștergeți bijuteria cu un disc de vată și spirt, asta o va face să strălucească ca nouă.

La Kuki găsiți o gamă largă de coliere, cercei, brățări și inele din argint placat cu aur. Toate produsele le găstiți aici https://kuki.md/product-category/bijuterii-argint/argintauriu/